Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

Werkplaats en moestuinTijdens de dagbesteding van Zorgboerderij Giersbergen kunnen cliënten uit verschillende activiteiten op en rond de boerderij kiezen:

Cliënten kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen te werken in onze mooie werkplaats. 
Samen met vrijwilligers en medewerkers wordt in de werkplaats hard gewerkt aan presentjes, vogel- en insectenhuisjes, houten kerstboompjes of aan wat er op dat moment gewenst is.
In de werkplaats wordt gewerkt met echte apparatuur zoals veel van onze cliënten nog van vroeger kennen en waar veel van onze cliënten mee gewerkt hebben. 
Tijdens deze werkzaamheden zijn er altijd vrijwilligers of medewerkers die de veiligheid in het oog houden. 

De producten die gemaakt worden in de werkplaats worden ook verkocht. 
Bent u geïnteresseerd voor u zelf of op zoek naar een leuk en orgineel cadeau dan kom gerust eens binnen lopen. 

Hieronder enkele foto's van wat er door de cliënten in de werkplaats gemaakt is:

 Naast het werken in de werkplaats hebben wij ook een grote moestuin die bijgehouden moet worden. 
Tijdens de dagbesteding van Zorgboerderij Giersbergen eten wij de warme maaltijd graag zo lekker en gezond mogelijk, het liefst vers uit onze eigen moestuin. 
Veel van onze cliënten zijn gewend in de moestuin te werken, ze vinden dit leuk om te doen en weten precies wanneer welke groente voldoende gerijpt is om te eten. Samen met onze vrijwilligers en medewerkers zorgen zij dan ook voor eten op tafel. 
Alles wat uit onze moestuin komt, wordt vervolgens gesneden en/of geschild. Weer andere cliënten vinden het leuk om met koken bezig te zijn. En zo helpt iedereen op een eigen manier mee aan een goede maaltijd. 
Copyright © 2021 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign