Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

Aanmelden
Intake voor dagbesteding op de Zorgboederij of voor ambulante begeleiding   
Nieuwe cliënten kunnen zich aanmelden door een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek met de zorgmanager van Zorgboerderij Giersbergen. U kunt hiervoor bellen (0416-382037) of een mail sturen (info@zorgboerderijgiersbergen.nl). U krijgt dan van ons een informatieformulier per mail toegestuurd dat we graag voor onze kennismaking op de Zorgboerderij Giersbergen ingevuld van u terug ontvangen.    


Dagbesteding of ambulante begeleiding thuis
Het intakegesprek vindt plaats op Zorgboerderij Giersbergen met onze zorgmanager mevrouw Hellen Junggeburth-van Rooij. Zij ontvangt u en uw partner en/of mantelzorger graag. Intakegesprekken vinden in de regel plaats van maandag tot en met donderdag in de ochtend rond 10.30 uur of in de middag rond 13.30 uur. Tijdens het intakegesprek, dat ongeveer een uurtje duurt, krijgt u een rondleiding op de Zorgboerderij Giersbergen en uiteraard volop de gelegenheid om vragen te stellen.

Deelname:
U kunt deelnemen aan de dagbesteding op Zorgboerderij Giersbergen op de volgende manier
Indicatie WMO ZIN
Indicatie WMO PGB
Indicatie WLZ ZIN
Indicatie WLZ PGB
Onderaanneming OA
Particulier
voor de ambulante begeleiding dient u over een beschikking persoonlijke begeleiding te beschikken.Copyright © 2021 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign