Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

De nieuwe zorgruimte en het buurthuisSinds 2019 is Zorgboerderij Giersbergen uitgebreid met een extra gebouw.
Dit betekent dat wij sinds 2019 extra cliënten kunnen ontvangen op de Zorgboerderij.

In dit nieuwe gebouw is nog een zorgruimte aanwezig waar wij de cliënten kunnen ontvangen om samen de dag door te brengen, de warme maaltijd te nuttigen en activiteiten te ondernemen. Deze zorgruimte is uitgevoerd in een andere (modernere) stijl dan de zorgruimte in de Vlaamsche Schuur. Daar is bewust voor gekozen om zo weer aan te sluiten bij de volgende generatie cliënten die zullen binnenstromen. De uitstraling van deze zorgruimte zal voor hen dan weer herkenbaar zijn en een thuisgevoel geven.

Naast de nieuwe zorgruimte bevindt zich in hetzelfde gebouw ook ons buurthuis. 
Dit is een ruimte met de uitstraling van een bruin café. In deze ruimte worden ontspannende activiteiten uitgevoerd. 
Zo staat er een grote biljarttafel waar eigenlijk altijd wel een groep cliënten omheen staat, wordt de sjoeltafel opgezocht of lezen cliënten de krant of een tijdschrift. 
Tijdens belangrijke wedstrijden is dit ook de plek waar sport gekeken kan worden, wanneer cliënten er om vragen zetten wij de televisie aan op bijvoorbeeld de Tour de France. 


Copyright © 2021 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign