Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

Zorgboerderij Giersbergen internationaal gecertificeerd!

Zorgboerderij Giersbergen is al langer gespecialiseerd voor dagopvang- en begeleiding van mensen met geheugenproblemen. Op 13 november is het werk bekroond met een internationale certificering. Daaraan werd een uitzonderlijk hoge waardering gekoppeld.
Het ENPP-Böhm Instituut uit het Duitse Bochum was de gerenommeerde auditor. ENPP is een Duitse afkorting die staat voor Europees Netwerk voor Psychobiografisch verpleegkundig onderzoek.
Zij bewaken en verbeteren het activerende behandelmodel voor dementie, ontwikkeld door de Oostenrijkse Professor Erwin Böhm.

Lees meer...

Indicatie stelling voor deelname aan de dagverzorging

Indicatie stelling voor deelname aan de dagverzorging op de zorgboerderij Giersbergen vindt plaats door de WMO van u gemeente.

De dagverzorging vindt plaats van maandag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er worden hier vele verschillende activiteiten aangeboden (aangepast op niveau van de client) die betrekking hebben op de zorgboerderij.

Waar u ondanks een geheugenprobleem leert om op een fijne manier zo lang 
mogelijk zelfredzaam te blijven (gecertificeerd volgens het Bohm verpleegmodel)


RTL4 | Voor Ik Het Vergeet

Nieuw RTL4 programma waarin Angela Groothuizen een jaar lang mensen tussen de 31 en 65 jaar volgt, die verschillende vormen van dementie hebben.

In de aflevering van 11 april om 21:30 uur, komt ook Zorgboerderij Giersbergen met haar fantastische medewerkers aan bod!
HKZ keurmerk voor zorgboerderijen


Het HKZ Certificaat is toegekend door de stichting Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector, een initiatief van de brancheorganisaties van patiënten, zorgaanbieders en verzekeraars. Het certificaat geeft aan dat onze zorgboerderij voldoet aan vooraf vastgestelde kwaliteitsnormen van de geleverde zorg.

    HKZ Zorgboerderijen certificaat 2011   


Zorgboerderij Giersbergen op Facebook


Bezoek ook eens onze facebookpagina en laat een berichtje achter. We houden u op de hoogte van onze activiteiten en regelmatig zijn er leuke foto's te zien van verschillende activiteiten.
Facebook:    www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen
Download en bekijk hier onze brochures.
Flyer Böhm algemeen (pdf)
Flyer ZBG dagbesteding ambulante begeleiding (pdf)


Copyright © 2018 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign