Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

Aanmelden
Intake voor dagbesteding op de zorgboederij of ambulante begeleiding. 
Nieuwe clienten kunnen zich aanmelden door een afspraak te maken met de zorgmanager van zorgboerderij giersbergen voor een intake gesprek. U kunt hier voor bellen of een mail sturen. U krijgt dan eerst een aanmeld formulier per mail toe gestuurd die u vooraf dient in te vullen. 
0416-382037
info@zorgboerderijgiersbergen.nl

Dagbesteding of ambulante begeleiding thuis
Het intake gesprek vindt plaats op zorgboerderij giersbergen. U dient tijdens het intake gesprek een kopie legitimaite bewijs mee te nemen en als u deze al heeft de toewijzing voor de dagbesteding of begeleiding individueel. Het is zeer wenselijk om u contactpersoon mee te nemen tijdens dit gesprek.
Intake gesprekken vinden in de regel plaats van maandag tot en met vrijdag in de ochtend rond 10.00 uur. De zorgmanager van zorgboerderij giersbegen zal samen met u de afspraak inplannen en houden.Tijdens het intake gesprek dat ongeveer een uurtje duurt krijgt u een rondleiding op de zorgboerderij giersbergen en een persoonlijk gesprek.

Deelname:
U kunt deelnemen aan de dagbesteding op zorgboerderij giersbergen op de volgende manier
Indicatie WMO ZIN
Indicatie WMO PGB
Indicatie WLZ ZIN
Indicatie WLZ PGB
Particulier
voor de ambulante begeleiding dient u een beschikking persoonlijke begeleiding te beschikken.Copyright © 2019 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign