Dementie en ouderenzorg
Aufleben
Ouderen- en verzorgingstehuis

De nieuwe zorgruimte en het buurthuisSinds 2019 heeft Zorgboerderij Giersbergen zich kunnen uitbreiden met een extra gebouw.
Dit betekend dat wij sinds 2019 extra cliënten kunnen ontvangen op de zorgboerderij.

In dit nieuwe gebouw is nog een zorgruimte aanwezig waar wij de cliënten kunnen ontvangen om de dag door te brengen, om de warme maaltijd te nuttigen en om activiteiten te ondernemen.  Deze zorgruimte is in een nieuwere stijl dan de zorgruimte in de Vlaamsche Schuur. Dit is bewust gekozen om zo weer aan te sluiten bij de volgende generatie cliënten die zullen binnenstromen. De uitstraling van deze zorgruimte zal voor hen dan weer herkenbaar zijn en een thuisgevoel geven.

Naast de nieuwe zorgruimte hebben we in hetzelfde gebouw ook ons buurthuis zitten. 
Dit is een ruimte met de uitstraling van een bruincafé. In deze ruimte worden ontspannendere activiteiten uitgevoerd. 
Zo staat er een grote biljarttafel waar om heen een groep cliënten staan, wordt de sjoeltafel opgezocht of lezen cliënten een tijdschrift door. 
Tijdens belangrijke wedstrijden is dit ook de plek waar er sport gekeken kan worden, wanneer cliënten er om vragen zetten wij de televisie aan op bijvoorbeeld de tour de france. 


Copyright © 2020 disclaimer - Zorgboerderij Giersbergen - Giersbergen 2, 5151 RG Drunen -   0416 - 38 20 37 - -   www.facebook.com/Zorgboerderij-Giersbergen - powered by Dreamsites Webdesign